منزل را به نام زوجه کرده ام، برای پس گرفتن آن چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۸ #53662521

سلام خدمت شما
من خانه ای داشتم کردم به نام زنم بعد قرار بود یک هفت بنامش باشه بعد بکنه بنام خودم گفت جلو بابا و خانوادم کلاس بزارم بد بهت میدم من کردم بنامش ولی تو بنگاه قول نامه عادی نوشتم الان ادعای خانه میکنه میگه شکایت میکنم میندازمت بیرون بی نهایت بد دهن هست من تحریک میکنه بزنمش ارامش برام نزاشت مهریش ۱۰۰ تا سکه هست چه جور میشه کمکم کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما میتوانید اظهارنامه ای به ایشان بدهید مبنی بر رجوع از هبه.
و سپس در دادگاه اقدام نمایید.
باتشکر

عاقلانه این است که دعوی رجوع از هبه مطرح کنید.

سلام اگر ملک را به ایشان هبه نموده باشید طی شرایطی می توانید از هبه رجوع نمایید وملک را به مالکیت خودتان در آورید

با سلام و احترام
از آنجا که مدارک رسمی مالکیت را انتقال داده اید برگشت غیر ممکن است مگر اینکه با صلح و سازش و توافق سند را برگرداند

حدااقل باید دربیع نامه شرطی, میگزاشتید, یااین امردرآن ذکرمیکردید مگر بتواتیدصوری, بودن معامله راباشهادت شهودوبنگاه دار اثبات کنید

اگر رایگان به نام ایشان کرده اید باید دعوی رجوع از هبه را مطرح کنید و الا حمل بر این می شودکه به عنوان مهریه بوده است.

با سلام
درحال حاضر مالک ملک همسر شماهستن اگر مدرکی مستند دارید بابت ادعای خودتون که همسرتون گفتند دوباره ملک رو به نام شما منقل میکنن در دادگاه ارائه کنید