قبل از ترک منزل برای نفقه و مهریه بهتر نتیجه میگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۹ #53659009

سلام. زوجه هستم. میخواستم نفقه و مهریه رو اجرا کنم. ایا قبل از ترک منزل به جریان انداختن اینها بهتر نتیجه میگیرد و یا بعد از ترک منزل؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در مورد مهریه نگران باشید زیرا‌ در هر شرایطی متعلق به زن ‌خواهد بود، اما نفقه مشروط به تمکین یا مجاز‌ بودن عدم تمکین می باشد، بنابراین لازم خواهد بود که دلیلی موجه جهت خروج از خانه برای مستحق‌ بودن بر‌نفقه درنظر بگیرید؛ آرزوی بهروزی.

مهریه را در هرزمان می توایند مطالبه کنید با ترک منزل از سوی شما نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت

در صورت ترک منزل بدون دلیل و عدم تمکین، نفقه جاریه به شما تعلق نمیگیرد ولی در خصوص مهریه در هرحال قابل مطالبه است و تفاوتی ندارد

سلام
برای مهریه فرقی ندارد که قبل از ترک منزل باشد یا بعد از آن
اما برای نفقه، اگر بدون عذر موجه باشد نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت.

با سلام
برای مهریه هر زمان که بخواهید میتوانید اقدام بفرمایید بابت نفقه در صورت تمکین درخواست شما پذیرفته می‌شود و از رمان ترک منزل بدون دلیل و در صورت صدور حکم الزام به تمیکن به نفع همسر شما و عدم اقدام به تمیکن از سوی شما نفقه شامل شما نخواهد شد

سلام
هر زمان که بخواهید می توانید مهریه را مطالبه کنید
برای دریافت نفقه باید در خانه‌ی شوهر زندگی کنید.

برای مهریه و نفقه هر موقع میتونید اقدام کنید اما بعد از ترک منزل نفقه تعلق نمیگیرد