آیا برای پرداخت افت قیمت می توانم اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۷ #53658668

با سلام.
من روز جمعه تصادف داشتم و زیان دیده هستم.
تست الکل مقصر مثبت بوده و ماشین وی به پارکینگ منتقل شد.
ایشان ادعای پرداخت خسارت کامل را دارد ولی نسبت به پرداخت افت قیمت امتناع دارد.
مدل خودروی بنده ۱۳۹۶ می باشد.

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مطالبه چنین خسارتی شما باید ابتدا دادخواست مربوطه را ثبت کنید و ضمن آن تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بنمایید تا دادگاه خود اقدام به ارجاع موضوع به کارشناس نماید.
داخواستتان را نیز میبایست با رقم احتمالی به مرجع قضایی ارایه نمایید در صورتی که بالای بیست میلیون تومان باشد به دادگاه حقوقی و زیر این مبلغ به شورای حل اختلاف ارجاع میشود.

سلام ..
معمولا تا ۵ سال از تاریخ تولید ، افت قیمت لحاظ میشود

باسلام شما دادخواست مطالبه خسارت و افت خودرو به شورای حل اختلاف ارائه نمایید به کارشناس ارجاع داده خواهد شد.

با سلام
بله شما حق دریافت افت خودرو را از مقصر حادثه دارید که بایستی به نظر کارشناسی ارجاع گردد و تعیین خسارت شود

بله امکانپذیر است، طبق نظرکارشناس افت قیمت حکم داده خواهد شد.

دروود،ارائه کروکی تصادف از مهمترین مدارک و ارائه دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس در خصوص میزان خسارت وارده در خصوص افت قیمت خودرو

بله قابل مطالبه است.