آیا میشه ازشون شکایت کرد بخاطر ورود به منزل؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۵ #53647285

با سلام حکم جلب برادرم بخاطر مهریه گرفتن و مامور بدون اینکه حکمی بمانشان دهد وارد منزل شد حکم با وجود اصرار و خاستن اینکه نشان دهد مامانو مانع این ا شد و گفتن باید بیاین پاسگاه آیا میشه ازشون شکایت کرد بخاطر اینکار؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه در حکم ایشان اذن ورود به منزل درج شده باشد اقدامشان قانونی است ،در غیر اینصورت میتوانید نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید.

با سلام مامور مکلف به ارائه کارت شناسایی و حکم ورود به منزل و مخفیگاه و انجام این کار در روز میباشد اگر چنین ترتیبی را رعایت نکرده باشد تخلف محسوب میشود. و قابل شکایت خواهد بود

اگر در متن دستور جلب ورود به مخفیگاه یا منزل قید شده باشد عمل مامور قانونی بوده است. البته بایستی حکم را به شما نشان میداد.
اگر اذن قضایی ورود به منزل نداشته باشند با معرفی شهود میتوانید شکایت نمایید