در صورتیکه ملکی مشارکتی خریداری شده باشد ولی هیچ مدرکی دال بر شراکت نباشد چه کاری باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۶ #53644

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب چندین سال پیش با فردی بصورت مشارکتی ملکی خریداری کردیم ولی بنده با توجه به نسبت فامیلی و سن بالای ایشان و بنابه احترامی که برایشان قائل بودم نخواستم اسمی از بنده در سند ذکر شود. اکنون هر دوی ما در این ملک سکونت داریم و خانواده ایشان نیز از مشارکت ما اطلاع دارند. این اواخر به دلیل اختلافاتی که با هم داشتیم میخواهند مرا از خانه بیرون کنند و ادعا میکنند که من هیچ سهمی در این خانه ندارم. با توجه به اینکه اعضای خانواده این فرد حاضر به شهادت به نفع من هستند آیا میتوانم به حق خودم برسم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شهادت اعضای خانواده موجب احقاق حق شما نخواهد شد و در صورتیکه ملک به نام ایشان باشد و مبایعه نامه هم به نام ایشان تنظیم شده باشد متاسفانه هیچ اقدامی نمیتوانید بکنید مگر اینکه بخواهید برای استرداد وجه خود اقدام کنید.

موید باشید