آیا برای تخفیف در حکم باید رضایت من رو جلب کنند یا باید حتما یه شکایت مجزا بکنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۸۰ #53637637

با سلام. سال ۹۸ شخصی با دشمنی با همسایه من، اقدام به آتش زدن خودروی همسایه ما کرده که در نهایت باعث سوختن کامل ماشین بنده و خسارت به آپارتمان مسکونی شده است که با پیگیری افرادی که اقدام به آتشسوزی کردن دستگیر و به حبس محکوم شده اند ولی برای بنده هیچ خسارتی تعیین نشده است ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست ضرر و زیان را تنظیم نمایید

سلام بر شما . برای ضرر و زیان خود باید دادخواست بدید تا رسیدگی شود .موفق باشید

برای مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم باید دادخواستی جدید به دادگاه حقوقی تقدیم کنید.

درود
دادخواست ضرر و زیان را به استناد مدارک مربوطه از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه ارسال نمایید .

دادخواست مطالبه خسارات وارده از باب تسبیب به‌طرفیت مقصرین حادثه بدهید

با سلام برای خودرو شما هم باید خسارت تعیین شود میتوانید شکایت کنید . رضایت شاکی یکی از عوامل تخفیف است .

درود
ابتدا باید با جلب نظر کارشناس مبلغ خسارت مشخص سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح می کنید