مراحل شکایت بابت حقوق معوق شرکت پیمانکاری چگونه است ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۵۸۰ #53632062

سلام
من از سال ۹۵ تو یکی از پروژه های یک شرکت پیمانکاری کار میکنم که در سال ۹۶ یک فرد بعنوان نماینده تام الختیار معرفی شد و از
۹۶/۰۴/۰۱ تا ۹۶/۰۹/۳۱ قرار داد بست باهامون به اسم خودش و امضا خودش من تا ۹۷/۰۶/۳۱ تو اون پروژه کار کردم و کلی حقوق معوق دارم و ی مقداری هم بعنوان تنخواه خرج کردم حالا این آقا کلا جواب نمیده و همچنان تو اون پروژه فعاله و شرکت هم میگه قرارداتون با اون شخصه و باید اون پرداخت کنه منم تو یک پروژه دیگه با همین شرکت دارم کار میکنم چطور میتونم از اون شخص شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
دادخواست مطالبه وجه نمایید به استناد قرارداد پیمانکاری .

با سلام برادر ارجمند برابر بند و ماده 17 شرایط عمومی پیمان پیمانکار متعهد است که دستمزد کارگران خود را طبق قانون کار مرتباً پرداخت نماید . در صورتی که پرداخت دستمزد کارگران تاخیری پیش آید کارفرما میتواند طی تشریفاتی از محل مطالبات پیمانکار پرداخت کند و مبلغ پرداختی را به اضافه 15 درصد ، به حساب بدهی پیمانکار منظور کندبطوریکه در صورت تکرار تاخیر در پرداخت دستمزد کارگران به مدت بیش از یک ماه ، برای ماهی که صورت وضعیت آن پرداخت شده است ، کارفرما می تواند پیمان را فسخ نماید
حال : نماینده معرفی شده که با شما عقد قرارداد نموده اگر از کارکنان پیمانکار جزء شرکت باشد موضوع دیگری خواهد بود ولی به هر حال شرکت مسئولیت پرداخت حقوق شما را عهده دار هست . نهایتا موضوع را کتبا از شرکت و متعاقبا از کارفرمای پروژه درخواست کنید در صورت عدم حصول نتیجه از اداره کار میتوانید بطرفیت شرکت پیمانکاری و نماینده معرفی شده شرکت طرح دعوی نمایید.

سلام باید علیه کارفرمای خود یعنی همین فردی که با شما قرارداد منعقد کرده در اداره کار شکایت کنید .