ملافات با زندانی امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۶ #53631829

سلام من ۱۲ساله که به طورنامنطم با اقایی صیعه موقت بودم چون هر بار مدت صیعه امون تموم میشده . درحال حاضر در زندان بسر میبره من در سابقه قبل ایشون ۲بار به ملاقاتش زفتم و اسمم در سیستم به عنوان همسر هست . دوسال پیش دوباره صیعه کردیم وایشان ۹ ماهه دوباره حبسه صیعه نامه با مهر و امضا عاقد دارم فقط روی عکسامون مهر نزدن ولی چسبهای پهنی زد دفتر خونه گفت احتیاج نیست چون به هیچ عنوان چسبا کنده نمیشه حالا برای ملاقات میتونم برم و مشگلی نداره ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر مشکلی برای ملاقات ندارید و میتوانید برای این امر اقدام نمایید

با سلام
نباید موردی داشته باشه،در هر صورت کارت شناسایی دیگری را به همراه داشته باشید

باسلام
خیر مشکلی نیست

باسلام واحترام باتوجه به آنچه فرمودین بله امکانپذیر است

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است بله امکان پذیر است

با سلام،بله می توانید به ملاقات ایشان بروید.

شما بصورت عقد موقت با ایشان ازدواج کردید و درهرحال نیز همسر ایشان هستید لذا و می توانید ملاقات کنید