شکایت از سایتی که کپی کرده، چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۶ #53630900

سلام و عرض ادب
بنده مدیر یک وبسایت هستم که در ضمینه های تخصصی فعالیت میکنیم و اولین در ایران هستیم
الان سایتی دیگه بالا اومده و داره در ضمینه تخصصی ما فعالیت میکند و عملا قانون کپی رایت را رعایت نمیکند ایا حق دعوی را داردم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زمینه تخصصی شما به صورتی باشد که از مولفات شما عینا بهره برداری می کنند می توانید شکایت کنید

درود
در صورت ثبت وب سایت امکان طرح دعوی برای شما وجود دارد.

با درود اگر عینا موارد شما را کپی می‌کند و حقوق معنوی شما را رعایت نمی‌کند قابل پیگیری است وگرنه خیر

با سلام
با توجه به اینکه قانون کپی رایت در ایران متاسفانه زیاد کاربردی نیست درصورتیکه وب سایت به نام شما ثبت شده باشد امکان طرح شکایت دارید

سلام
اگرسایتی مشابه شمافعالیت کندقانون کپی رایت نقض نشده وقابل شکایت نیست ولی برای اعلام نظربهتربررسی جزییات موضوع لازم است.

در صورتی که وبسایت را بنام خود ثبت نموده باشید می توانید شکایت کنید

فعالیت در زمینه ای که شما فعالیت میکنید مصداق بارز رقابت است و مشکلی ندارد اما اگر کپی رایت میشود در صورت اثبات قابل پیگیری است.