آیا امکان شکایت از قاضی وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۸ #53591028

با سلام
به بنده یک سال پیش تهمت کلاهبرداری زدن و گفتن به بنده سکه دادن و شاکی فاکتور هم آورد، اما طلا فروش اومد و گفت فاکتورها برای اون نیست و کلی مدارک هست که به نفع بندست. اما قاضی رای نمیده.

آیا راهی هست از قاضی شکایت کنم؟
آیا قاضی رو عوض کنیم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجه به انبوه پرونده ها بهتر است صبر کنید تا حکم قاضی صادر گردد ودر این خصوص تعجیل نکنید

بسمه تعالی : اگر امکان داره توضیح بیشتری بدید . دو موضوع مبهم است : با توجه به مطالب حضرتعالی بفرمایید :
۱) پرونده در دادسرا و در مراحل تحفیق ست یا در دادگاههای جزایی ست ؟
۲) گرفتن سکه جرم مطروحه است یا کلاهبرداری؟
۳) نقش فاکتور طلا و طلا فروش موید چیست؟

توضیحات مجمل شما ، مثبت تخلف قاضی نیست پرونده شما درشرف اقدام است و زود قضاوت نکنید

با درود بعد از ارجاع پرونده به شعبه امکان جایگزین کردن قاضی دیگر وجود ندارد. و فقط در موارد رد دادرس و یا غیبت و مرخصی ایشان امکان تصمیم قاضی جایگزین وجود دارد. با توجه به حجم اشتغال قضات محترم و پرونده های جاری تاخیر در تصمیم گیری ها غیر طبیعی نیست. و بهتر است به توصیه همکار ارجمند جناب آقای معزی عمل فرمائید.

با سلام
سوال شما کامل نیست و برای پاسخ دقیقتر احتیاج به جزئیات بیشتری است.
اما اینکه از قاضی هم میشودشکایت کرد..بله میشود و این حق برای شما وجود دارد که در دادسرای انتظامی قضات طرح شکایت کنید...(اما همانطور که گفتم برای اینکه دقیق بشه اظهار نظر کرد که باید جزئیات بیشتری را ذکر میکردید...اینکه الان پرونده در چه وضعیتی است و اینکه شما بازداشت شدید یا با قید وثیقه آزاد هستید و....یا اینکه ایا قرار مجرمیت برای شما صادر شده یا خیر و..)

سلام . معمولا با تجوه به حجم زیاد پرونده ها زمان صدور حکم ممکن است بیش از یکی دو هفته باشد . باید صبر کنید تا تحقیقات تمام شود و پرونده آماده صدور حکم گردد . بهتر است در بیان موضوع به حوزه ارزشیابی قضات تعجیل نکنید .