چطور میشه در مورد ابطال این وکالت اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۴۶۲ #53585906

با سلام
باید عرض کنم که یکی از اقوام نزدیک با جلب اطمینان توانسته از بیست نفر ورثه ی یک زمین وکالت بگیره برای فروش. وکالت کامل و بلاعزل و اینکه حق توکیل دارد. و اینکه در وکالت ذکر شده برای این زمین و هر قطعه ای که در این وکالت به آن اشاره نشده.
در رابطه با مراجعه به هر مکان و اداره و سازمان و حتی حق پشت نویسی و دریافت چک و هر موردی که در این وکالت به آن اشاره نشده.
تمام افرادی که این وکالت رو دادند از مفاد اون با خبر نیستن و فقط از روی اعتماد این کار رو انجام دادن.
چطور میشه در مورد ابطال این وکالت اقدام کرد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص وکالتنامه هایی که با شرط بلاعزل تنظیم میگردد تنها یک راه برای جلوگیری از سوء استفاده دارندگان این حق میتوان انجام داد و آنهم این است که خود موکل اقدام به عمل واگذاری موضوع وکالت نماید تا موضوع انجام وکالت سالبه به انتفاع موضوع گردد. بنابراین در مورد موضوع مطرح شده میبایست تمامی وراث هر کدام با انتقال سهم خویش به دیگری توسط یکی از عقود بیع یا صلح و یا حتی هبه و .. واگذار نمایند که در اینصورت اگر اقدام وراث)موکلین( قبل از اقدام وکیل باشد دیگر وکیل نمیتواند ملک مذکور را به دیگری یا خود انتقال دهد . این تنها راه کار جلوگیری از سوء استفاده از چنین وکالتنامه هاییست.
موفق و موید باشید

با درود اگر بلاعزل باشد وکیل قابل عزل نیست، بی جهت نمبتوان ابطال را تقاضا کرد

وکالت بلاعزل تنها با فوت یا حجر منفسخ می گردد.

سلام شما می‌توانید نسبت به ابطال وکالت حتی بلاعزل هم اقدام کنی

در وکالت بلاعزل امکان عزل و فسخ وجود ندارد

با سلام اگر در وکالت نامه حق واگذاری مورد وکالت به دیگری و همچنین حق اجرای مورد وکالت به صورت راسا ، سلب نشده باشد بهترین راه این است که یا مورد وکالت را به وکیل دیگری بسپارد و یا اینکه راسا خود آن امور را انجام دهد. با این شرایط بدون اینکه نیاز به ابطال وکالت نامه باشد از اقدامات وکیل جلوگیری می شود
باید این امور به سرعت و قبل از انجام وکالت توسط وکیل صورت بگیرد چرا که اگر در همین اثنا وکیل مورد وکالت را انجام دهد عملا ابطال اقدامات ایشان بعید است

دو روش معقول و ممکن، وجود دارد: معمولا، برای بلاعزل نمودن وکالت، در متن وکالتنامه نوشته می شود (که طرفین ضمن عقد خارج لازم، وکالت اعطا نموده اند)، ولی در واقعیت ، عقد لازمی وجود ندارد و این یک نقص است و در صورت اثبات، وکالت را باطل می نماید و لذا در مورد موضوع شما ، چنانچه بجز وکالت ، عقد دیگری بین طرفین صورت نگرفته است ، نسبت به طرح دادخواست ابطال وکالتنامه ، می توان اقدام نمود. در این راه حتما با وکیل دادگستری مشورت نمایید.روش دیگر هم اینکه مالکین و یا ورثه ها، تا قبل از اقدام وکیل، نسبت به انتقال ملک به شخص ثالثی اقدام نمایند، که با این عمل، وکالتنامه موضوعش منتفی میشود.