صیغه بدون اجازه پدر خوانده شود؛ اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۳۷ #53577548

میخواستم بدونم ایا خواندن صیقه بدون اجازه پدر در صورتی که خانواده ها در جریان ارتباط ما باشند و موافقت برای ازدواج‌ کرده باشند ولی به پسر چند‌ وقتی فرصت دهند تا خودشم را جمع و جور کند و علت خواندن صیقه بین خودمان برای حلال شدن رابطیمان باشد و بدانیم که پدر اجازه صیقه نمیدهد صحیح است بدون اجازه پدر خوانده شود؟؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دختر باکره جهت ازدواج و جاری شدن عقد بایستی با اذن پدر باشد .

درود و عرض ادب
صیغه باطل نیست لیکن غیر نافذ است.

به لحاظ قانونی عقد دختر باکره اعم از موقت یا دائم نیازمند اذن پدر است

با سلام
هر نوع ازدواج دختر باکره باید به اذن پدر باشد

باسلام درصورت باکره بودن شما اجازه پدر برای درستی صیغه محرمیت ملاک هست و لازم

ازدواج دختر باکره(دایم یا موقت)منوط به اذن پدر است

عقد یا صیغه بایستی با اذن پدر باشد