خانه ای که زوج در آن زندگی نمیکند و خانه خالی است جز مستثنیات است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #53555703

با سلام چند ماهی است که عقد کردیم اما عروسی نکردیم همسرم در خانه دیگری زندگی میکند و یک خانه به اسم خود دارد که خالی میباشد ایا این خانه باز هم با اینکه خالی است جز مستثنیات حساب میشود؟ چگونه اثبات کنم محل زندگی او نیست؟ حتی اجاره هم نداده

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید تقاضای تامین دلیل نمایید و اگر محل سکونت ایشان نباشد مستثنیات دین نیست

اگر خونه خالی پس از عروسی محل شروع زندگی مشترک شما باشد .‌جزء مستثنیات دین است

سلام و درود
دوست عزیز اگر همسرتان در خانه ای دیگر زندگی میکند که تحت مالکیت اوست این منزل جز مستثنیات دین نمیباشد و قابل توقیف است