شکایت از مامور نیروی انتظامی به علت ضرب و جرح چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۰ #53536521

با سلام، هنگام سوار شدن به ماشین دوستی بلافاصله توسط نیروهای لباس شخصی نیروی انتظامی متوقف شده و اعلام شد که مواد مخدره ی از داخل ماشین کشف نموده‌اند، با وجود اعتراض بنده آن مواد متعلق به من نیست و شخص هم همانجا اعلام نموده که متعلق به ایشان است آن را منتسب به من دانستند (شاید به علت جدل پیش آمده‌) پس از لخت مادرزاد کردن من جهت تحقیر و ارعاب در انظار عمومی و به بهانه‌ی تفتیش، من را به تنهایی بازداشت و صاحب ماشین را رها کردند، در کلانتری بحث ما بالا گرفته اما مقاومت فیزیکی از جانب من انجام نگرفت، با اینحال ابتدا یکی از مامورین چند بار به سینه‌ی بنده کوبیده و گلوی بنده را فشار داده و به دهانم کوبیدند، که یک دندان من شکسته شده و نسبت قذف نیز به نوامیس بنده طی فحاشی داده شد، اما شاهد‌ها خود مامورین انتظامی هستند که در واقع میتوان گفت حاضر به شهادت علیه همکار خود نیستند و شاهدی ندارم با توجه به اینکه تمام مدت در بازداشت بودم آیا راهی برای شکایت دارم؟ به چه طریق؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
طبق قانون.. دادسرا مرجع تظلم خواهی عامه مردم می باشد و شما نیز می توانید در دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع شکایت کیفری مطرح نمائید ولی بدون مدرک و دلیل محکم و شهادت شهود موفق نخواهید شد..
معمولا چنین افراد ناشایستی با سوءاستفاده از ضعف قانون به اینگونه اعمال مجرمانه اقدام می نمایند..
جنابعالی مجبورید از طریق حراست و بازرسی ناحیه انتظامی محل مراتب را گزارش و درخواست تحقیقات محلی از شهود و کسبه و ساکنین محل جهت اثبات حقانیت خود و نهایتا تشکیل پرونده جهت رسیدگی در دادسرا را بخواهید..
موفق باشید..

باسلام
هرچند میتوانید از طریق بازرسی نیز اقدام نمایید و نیز حتما از طریق دادسرای نظامی بر علیه مامور اقدام نمایید

حتما شکایت خود را مطرح فرمایید از طریق دادسرای نظام و دادسرای عمومی.
مراجعه به دفتر خدمات قضایی.
مرتبا با نظر وکلای دادگستری اقدام و یا وکیل بگیرید.

با سلام از طریق حراست نیروی انتظامی اقدام کنید گرچه امکان طرح شکایت نیز در دادسرای عمومی وجود دارد ولی اگر شاهد و مدرک نداشته باشید پیروز نخواهید شد.