چگونه و از چه طریقی می توان این اموال را شناسایی نمود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۹ #53516035

می خواهم زمین پدری بدهکار که انحصار وراثت نشده و در شهرستان می باشد را شناسایی و توقیف کنم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت و پس از آن نسبت به استعلام از ثبت اقدام نمایید

پس از اخذ گواهی حصر وراثت تقاضای استعلام اموال بفرمائید

سلام.
درخواست انحصار وراثت به شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی بدهید پس از صدور درخواست تحریر ترکه ومهر موم ترکه بدهید تا رسیدگی قانونی شما در مرجع قضایی انجام شود .

باسلام شما اول طلب خود را اثبات کنید و بعد از آن از طریق واحد اجرا درخواست استعلام سه گانه دهید

با سلام،به عنوان ذی نفع اقدام به انحصار وراثت نمایید و از طریق اجرای احکام نسبت به توقیف سهم الارث بدهکار اقدام فرمایید.

سلام
درصورتی که اموال دارای سابقه ثبتی باشد قابل استعلام و توقیف می باشد .

اگر هنوز انحصار وراثت نشده پس هنوز ترکه تقسیم نشده است بنابراین هنوز زمین به نام بدهکار شما نیست که قابل استعلام و توقیف باشد، به عنوان طلبکار می توانید انحصار وراثت بدهید بعد از اجرای احکام درخواست کنید اموال متوفی را استعلام و در حد سهم بدهکار شما توقیف نماید.