درخواست رابطه در محیط کار چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #53506070

۶ سال هست که با این فرد همکاری می کنم و هر دفعه به اجبار من رو وادار به برقراری رابطه کرده، الان دیگه نمی خوام، این رابطه رو داشته باشم. از اول هم هیچ تمایلی نداشتم ولی چون کارم رو دوست داشتم و نیاز داشتم به کسب درآمدش و نمیخواستم کارم رو از دستش بدم.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ترک کار کنید به نظر میرسد بهتر باشد و یا اینکه شکایت مطرح کنید و یا تهدید کنید که شکایت مطرح میکنید و میتوانید حتی بگویید که نظریه پزشکی قانونی هم اخذ کرده اید و میتوانید به راحتی سوء سابقه برای فرد ایجاد کنید و به قول معروف از هستی ساقطش کنید، در موضع انفعال نباشید، سرسخت باشید و بجنگید تا بتوانید از شرفتان حراست کنید..

سلام
درست است که این روابط با بی میلی بوده اما با زور نبوده و ممکن است شکایت شما خودتان را هم متهم کند در نهایت باید تصمیم بگیرید که می خواهید به این وضع ادامه بدهید یا ناچارا ترک کار کنید