جواز کسب مغازه را مستاجر میتواند بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷,۰۵۱ #53504

با سلام مستاجر مغازه ای خودش اقدام به تهیه جواز کسب نموده با توجه به اینکه ایشان دوسال مستاجر مالک قبلی بودند و در قرارداد های قبلی ایشان ذکر شده که هزینه اتحادیه به عهده خودشان است ولی در قرار داد جدید که با من بستند این نکته ذکر نشد و من به عنوان مالک جدید با ایشان قرارداد جدید بستم ولی این بند هزینه اتحادیه به عهده مستاجر را فراموش کردم اضافه کنم در ضمن ایشان جهت دریافت جواز کسب در زمانی که ملک در اختیار مالک قبلی بوده اقدام کردند حالا سوال من اینه اگر مستاجر هر زمان بخواهد تخلیه کند میتواند ادعایی بابت هزینه ای که بابت جواز دادن داشته باشند با تشکر

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به مفاد قرارداد تنظیمی بستگی دارد.

درود
بستگی به مفاد قرارداد دارد

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد

بستگی به توافق شما با مستاجر دارد.

بسته به توافق شما با مستاجر دارد اگر اذن نداده باشید نمی تواند ادعایی کند.

در صورتیکه شما اجازه دریافت جواز کسب را به ایشان نداده باشید نمیتوانند بدون اذن شما برای گرفتن جواز کسب اقدام کنند زیرا ایشان مالک مغازه نمیباشند. لذا ایشان هیچ حقی برای گرفتن جواز کسب و ادعای مطالبه حقوقی نخواهند داشت.