تفاوت مبایعه نامه و صلح نامه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵,۲۳۱ #53500

با سلام
میخواستم بدانم واگذاری یک ملک به فردی دیگر از طریق مبایعه نامه چه تفاوتی با صلح نامه از لحاظ شاخصهای زیر دارد:
1. لزوم به ثبت در محضر
2. نحوه امضای زیر هر سند
3. لزوم امضای شهود
4. سندیت اجرا
5. تکلیف ملک پس از فوت فرد واگذار کننده
باتشکر

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مبایعه نامه در تاریخ مقرر ملک و حق مالکیت به خریدار منتقل میشود ولی در صلح مصالح میتواند تا زمانیکه در قید حیات میباشد از منافع مال صلح شده استفاده کند و بعد از فوت ایشان به متصالح منتقل خواهد شد.