در صورتی که همسرم بابت ضرب و جرح محکوم کنم می توانم برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۹۱ #53488429

سلام ۳ساله عقدم.شوهرم دوسال طلاق طلاق میکرد.درخواست مهریه ونفقه کردم.محکوم شد وپرداخت.هیچ واسطه ای برا زندگی نفرستاد.ماهم رفتیم خانوادش گفتن نه.دعوی تمکین داد منم نمیدونستم چی به چیه.حق حبس نداشتم گفتم تمکین میکنم قاضی هم قبول خواسته زد رای روقطعی کرد.چند روز بعدحکم شروع کرد به فحاشی وتهدید منم صداشو ضبط کردم.رفتم برا تمکین اونجا ضرب وجرح کرد شکایت کردم اگر محکومش کنم میتونم تقاضای طلاق کنم؟شش ماهه نفقمو قطع کرده.همه جا میدونن سه ساله پاشو خونمون نمیزاره ورابطه ای نداریم شکنجه روحیم میده.به خود قاضی ثابت شده قید زندگی روزده میترسه یه رای درست بده.همش تهدید تحقیر حتی تو اظهارنامه هم اینکارو کرده.خسته شدم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر میرسد با استناد به ضرب و جرح میتوانید تمکین ننمایدد چون بیم جان شما میرود

وقتی شوهر نفقه راپرداخت کرده ، نمی توانید به حکم نفقه برای طلاق استناد کنید

به صرف یک بارحکم قطعی بابت ضرب و جرح ، نمی توانید طلاق بکیرید مگر دلیل دیکری هم درکنار ضرب وجرح داشته باشید

میتوانید دادخواست اثبات عسر و حرج بدهید و بابت عدم پرداخت نفقه و اثبات دیگر شکایاتی که کرده اید تقاضای طلاق بدهید .

سلام
ببینید برای طلاق شما باید عسر و حرج خود را ثابت کنید این عسر و حرج می تواند سورفتار زوج از قبیل ضرب و جرح باشد که گواهی پزشکی قانونی یا محکومیت به پرداخت نفقه و عدم اجرای آن

سلام
می توانید برای عدم پرداخت نفقه شکایت حقوقی و کیفری نمایید
امکان تقاضای طلاق به استناد عسر و حرج را دارید

سلام خانم حمیدی
شما برای طلاق نیازمند اثبات عسرو حرج هستید و از موارد ان عدم پرداخت نفقه است شما بایستی ابتدا دادخواست پرداخت نفقه حقوقی و کیفری را بدهید و حکم آن را بگیرید تا مستند طلاق تان قرار گیرد و سایر ادله را نیز با معرفی شهود یا ارایه اظهار نامه مبنی بر اینکه تکلیفتان را روشن کنند بدهید