گرفتن حق زندگیم از پدرم قانونا چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۹ #53483144

سلام.پدرمن ۸۶سالشه وفوق العاده مستبد وزورگو وبد دهن می باشد هنوز برای منه ۵۲ساله تصمیم می گیره وبه غیرازخواسته اواگرکاری انجام بگیره واویلاست.تا ازچیزی هم ناراحت می شه شروع به بدوبیراه گفتن وبعدشم همه رو ازخونه بیرون می کنه.این تنها برای من نیست خون خواهرهام ومادرم روهم به شیشه کرده.می ترسم خدای نکرده مشکل غیرقابل جبرانی پیش بیاد .تصمیم گرفتم ازش شکایت واختیاراتش روازش بگیرم چون همسایه ها هم ازدستش شاکی هستن.لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. از لحاظ قانونی که شما نمی توانید از نظر اخلاقی از پدرتان شکایت کنید و اگر خواهان اموالی هستید تا زمانی که پدرتاندر قید حیات می باشد خودش اختیار اموال خود را دارد و بعد از فوت شما داری حق ارث می شوید.

با درود. بنابه اظهارات شما ،و بلحاظ داشتن سن بالای ۱۸ و قانونی و صغیر نبودنت، عدم محجوریت قانونی پدرتون ، هیچکدام از فرزندان حق دخالت در امور مالی و شخصی و زندگی پدرتون ندارید، مادامیکه از طریق دادگاه محجوریت پدرتون را اخذ نمایید.
فقط مادرتون میتواند بابت نفقه و مهریه اش بر علیه شوهرش از دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه مهریه و نفقه گذشته و جاری خویش را مطرح نمایند

سلام فقط در صورت اثبات حجر می توانید اختیارات مالی ایشان نسبت به اموالش را سلب کنید و برای بقیه موارد مطابق مصادیق مطروحه می توانید اقدام به شکایت کنید

سلام تنها راه مستقل شدن می باشد و بابت توهین در صورت وجود ادله می توانید طرح شکایت نمایید

سلام وقت بخیر به جز موضوعاتی چون تهدید و توهین و فحاشی و مزاحمت اقدام دیگری نمی‌توان انجام داد مگر محجوریت ایشان را ثابت کنید .

باسلام واحترام باتوجه به سن ایشان بهتراست موضوع راازطریق گفتگو حل نمایید اماچنانچه ایشان محجور میباشند نسبت به دریافت حکم حجر وتعیین قیم ازطریق اداره امورسرپرستی دادسرا اقدام کنید

درود
درصورتی که حکم حجرایشان ثابت بشه میتوانید قیمومیت ایشان را از طریق دادگاه اخذ نمایید در غیر این صورت شما حق تعیین تکلیف ایشون ندارید و میتوانید مستقل زندگی کنید