برای شکایت‌های کیفری کسی نتواند ادعایش را ثابت کند میشود شکایت هتک حیثیت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۳ #53452983

سلام یک ماشین فروختم چون وکالت تعویض پلاک باطل شده بود و ماشین هم دوتکه است و منم خبر نداشتم فروختم الان خریدار بخاطر تغییر وضعیت خودرو بدون اخذ مجوز و کلاهبرداری اخذ پول نامشروع شکایت کرده که گفته باند کلاهبرداری فروش خودرو من بهش گفتم باید ثابت کنی وگرنه ازت بخاطر هتک حیثیت شکایت میکنم آیا برای شکایت‌های کیفری کسی نتواند ادعایش را ثابت کند میشود شکایت هتک حیثیت کرد و آیا جواب میده البته این شکایت که شده کسی نفهمیده جز خریدار و فروشنده که روال قانون طی می‌کنند لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم اثبات موضوع شکایت طرف مقابل می تواند در صورت سو نیت کسی که شکایت نموده بود و پرونده منجر به صدور قرار منع تعقیب شده است به جرم افترا شکایت خود را علیه وی ثبت کند

سلام در رویه قضایی طرح شکایت افترا بعد منع تعقیب را نمی پذیرند با این استدلال که دادگستری مرجع تظلم خواهی عمومی است بنابراین وقتی کسی از دیگری شکایت می کند سونیت جرم افترا را ندارد.

باید سو نیت اثبات بشه

معمولا در این موارد شکایت افترا را محاکم نمی پذیرند

با سلام..
در صورتیکه که شکایت شاکی منجر به صدور قرار منع تعقیب گردد، در اینصورت با احراز داشتن سوءنیت در طرح شکایت کذب، شما می توانید علیه شاکی به اتهام افترا و نشر اکاذیب (اعاده حیثیت) طرح دعوی نمائید..
موفق باشید..

درود
بله می توانید به جرم افترا شکایت نمایید که مستلزم سو نیت انتساب دهنده می باشد.