نامزدم یکسال هست که ترکم کرده، از طریق قانون چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۲۰ #53422415

با سلام و خسته نباشید
۱۹ ماه در دوران نامزدی هستیم حدودا یکسال که نامزدم گذاشته و رفته تو این مدت فقط چند بار تو دادگاه و شورا حل اختلاف دیدمش هیچ مسئولیتی نسبت به من نداره بارها باهاش حرف زدم حتی مهریه رو گذاشتم اجرا که برسه ولی هیچ حرکتی نکرد تازه منو مقصر میدونه میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز نامزدی وعقد ازلحاظ قانون دارای اثارمتفاوتی می باشد بایدببینیدعلت ترک ایشان چیست به هرحال مهریه ونفقه خودرامیتوانید دریافت کنید وایشان راملزم به تهیه منزل, وایفا وظایف خود, نمایید

سلام" در قانون مدنی ایران به دوران قبل از عقد ازدواج و در مرحله پس از خواستگاری ، دوران نامزدی اطلاق می گردد پس با این توضیح در فرض سؤال ، شما با همسرتان ازدواج نموده اید و نامزد نیستید هر چند در عرف رایج عوام به زوجینی که مراسم باصطلاح عروسی را به جای نیاورده اند و جهت زندگی مشترک زیر یک سقف نرفته اند دوران نامزدی می گویند! زندگی زناشویی و مشترک باید با احترام و تفاهم متقابل شکل بگیرد و با احترام و تفاهم متقابل هم ادامه پیدا کند وگرنه چاره کار اجبار و اکراه یکدیگر و طرح شکایات متعدد در مراجع قضایی بر علیه همدیگر نیست. اگر با کدخدامنشی بزرگان فامیل و آشنایان بین زوجین اصلاح و صلح و سازش صورت نمی گیرد بدون اینکه یکدیگر را با طرح شکایات متعدد و وقت کشی اذیت و آزار نمائید با مصالحه { به نحویکه باصطلاح عوام نه سیخ بسوزد و نه کباب} با طلاق توافقی از یکدیگر جدا شوید و سرنوشت خود را در جای دیگر جستجو نمائید.

میتوانید مهریه را به اجرا بگذارید ودرصورت داشتن اموالش را توقیف نمایید.