می خواهند از بنده و دیگر اعضای هیئت مدیره قبل شکایت نمایند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #53420252

باسلام
احتراما بنده و ۴ نفر دیگر اعضای هیئت مدیره مجتمع مسکونی بودیم. تعدادی از ساکنین با مدیر عامل استخدامی ما درگیر شده و ایشان را بدون هماهنگی با هیئت مدیره وقت با توهین اخراج نمودند. سپس اقدام به برکناری هیئت مدیره وقت یعنی ما نمودند. حال مدیرعامل مذکور به هیچ وجه حاضر به تسویه حساب با مجتمع نمی باشد و اصلا پاسخگوی تماسها نیست. هیئت مدیره جدید مارا به عنوان هیئت مدیره قبلی مسبب عدم تسویه حساب ایشان می داند و می خواهد از دست ما شکایت کند. بنده هم گفته ام که هم اکنون من هیچ مسئولیتی ندارم که بتوانم دنبال مدیرعامل بدوم. و البته عدم تسویه حساب و یا هر گونه ایرادی در کار ایشان به بنده و هیئت مدیره قبلی ارتباط ندارد چون شما خودتان ایشان را بیرون کردید و ما را هم برکنار. شما خود باید از ایشان شکایت خیانت در امانت نمایید. اما هیئت مدیره جدید کماکان به بنده ابلاغیه می فرستد و می خواهند از بنده و دیگر اعضای هیئت مدیره قبل شکایت نمایند. تکلیف چیست؟
باسپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع جنبه حقوقی داشته و مدیر عامل فبلی باید پاسخگو باشد مگر اینکه در اساسنامه اعضای هیت مدیره در تصفیه حساب ایام مدیریت مسولیت داشته باشند

سلام. طبق اصل ۳۴ قانون اساسی دادخواهی حق مسلم هر فرد است لذا اینکه بخواهند علیه شما طرح شکایت کنند از منظر حقوقی ایرادی ندارد اما نتیجه شکایت بسته به نحوه طرح دعوا و ادله اثبات آن دارد و هم اکنون نمی‌توان در این خصوص نظر داد.