مادر خانواده میخواد به یکی از فرزندان ارث نرسد چکار باید انجام دهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۵ #53414232

با سلام و خسته نباشید
ببخشید خانواده ای پدر ندارد و دو خانه ای که وجود دارد به نام مادرشان میباشد. اگر مادرشان فوت کند ارث تقسیم میشود.
ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله طبق قانون بین وراث تقسیم میشود

محروم کردن از ارث وجود ندارد. زیرا شخص می تواند در زمان حیات اموال خود را به فرزندان دیگر هبه کند

درود بر شما ،مستحضر باشید که نمی‌توان وارثی را از ارث محروم کرد، لکن مالک در زمان حیات خویش، می‌تواند نسبت به نقل و انتقالات از هر قسم، چون صلح عمری نسبت به هرکسی که بخواهد اقدام کند.

سلام محروم نمودن یکی از وراث از ارث باطل است .بعد از فوت طبق قانون ماترک بین وراث تقسیم میگردد .

با سلام مادر نمی تواند وراث را از ارث محروم نماید بعد از فوت مادر مطابق قانون ارث ماترک بین وراث تقسیم میگردد و لیکن مادر در زمان حیات خود می‌تواند هرگونه نقل و انتقالی نسبت به اموال خود داشته باشد

درود بله طبق قانون بین وراث تقسیم میشود

با سلام
هر چند این امر غیر اخلاقی است
اما برای این امر مادر میتوانید در زمان حیات خویش اقدام به انتقال مال فروش یا وقف برای اموال خویش نماید