ملاقات کودک بعد از طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۴ #53412612

سلام
من خانمم رو طلاق داده و اکنون دارای فرزند دختری ۴ ساله هستیم حضانت تا ۷ سالگی با ایشون بود ولی چون تو شیر خوارگی، ۴ ماه بچه رو داد به من و دنبالش نیومد و به چن دلیل دیگه نهایتا با دادخواست دادن من حضانت کودک رو گرفتن و دادن به من حالا ایشون دادخواست دادن برا ملاقات
به نظرتون دادگاه چقدر (چند روز و یا چند ساعت ) ملاقات بهشون میده با لحاظ اینکه من خودم میگم پنج شنبه هر هفته بچه رو جهت ملاقات بهشون میدم؟
ممنونم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع بستگی به شرایط طرفین دارد و اصولا هفته ای یکروز اذن داده می شود

با سلام
مخاطب گرامی؛ چنانچه درخصوص ملاقات طفل بین والدین توافقی صورت گرفته بنا به توافق عمل می شود. در صورت عدم توافق این امر در صلاحیت دادگاه رسیدگی کننده می باشد که در حکم خود مدت و نحوه ملاقات را تعیین خواهد کرد.

با نوجه به تکالیف والدین در حضانت فرزند ، دادگاه با توجه به وضعیت فرزند شما نسبت به تعیین وقت ملاقات برای شما در طول مال بصورت چند جلسه و یا ساعات معین در روزهای هفته اقدام می کند.

معمولا یک هفته یا دو هفته یکبار و به مدت ۱۲ تا ۲۴ساعت