از مقدار حقوقی که توقیف میشه، به من پیش قسط هم تعلق میگیره یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۵ #53409447

سلام ...
من برای مهریه اقدام کردم با توجه به اینکه ساکن استان خراسان رضوی هستم، اداره ثبت توقیف اموال انجام دادن که آقا هیچ دارایی نداشتن فقط حقوق ۲ میلیونی، حال پرونده من به دادگاه منتقل میشه آیا؟ و یه سوال جدا از مقدار حقوقی که توقیف میشه، به من پیش قسط هم تعلق میگیره یا نه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا یک چهارم حقوق از طریق اجرای ثبت قابل توقیف است

بسمه تعالی :فرض سوال مذکور پاسخ شما مثبت است اگر حقوق ایشان کفایت کند . لازم بذکر است از مبلغ توقیف شده در صورت داشتن فرزند یک چهارم و اگر فرزند نداشته باشید یک سوم مبالغ به شما تعلق خواهد گرفت تا اتمام طلب شما یا به عبارتی تادیه کامل دین .

باسلام، پیش قسط مربوط به اجرای حکم در دادگاهست و اجرای اسناد اجرا نمیشود، ضمن اینکه از ابتدای درخواست بابت وصول مهریه تا تشکیل پرونده تا پایان در اجرای اسناد انجام خواهد شد

باتقاضای شما اداره ثبت یک چهارم حقوق را ماهانه‌توقیف میکند درازای مهریه .‌ پیش قسط مربوط به دادگاه است

با توجه به اقدام شما از طریق اجرائیات ثبت ، لزومی به ارسال پرونده به دادگاه نبوده و پیش قسط نیز در اجرائیات ثبت در نظر گرفته نمی شود .