شکایت از قاضی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۷ #53407889

سلام و خسته نباشید .. من مدتی پیش شکایتی را نزد سازمان تعزیرات ثبت کرده ام که در آن یک تعمیرگاه مجاز خودرو بر اساس نظریه کارشناس دادگستری حدود ۳۵ میلیون تومان تخلف شامل گرانفروشی و تقلب در فاکتوری که به من ارائه کرده داشته است .. و نمایندگی مزبور هم اعتراضی به نظر کارشناسی نداشتند .. ولی رییس شعبه تعزیرات به طرز معنی داری از روز تشکیل جلسه رسیدگی ، سعی در برقراری مصالحه بین من و آنها داشت که من نپذیرفتم و خواهان برخورد قانونی با نمایندگی متخلف داشتم .. و حتی به نمایندگی متخلف صراحتا گفت که اگر مصالحه نکنید، باید ۷۰ میلیون (۲ برابر مبلغ تخلف) جریمه بدهید .. در عین حال، باز هم رییس شعبه با ترفند های مختلف و حتی تفاسیر دروغ از قوانین، سعی در راضی کردن من به صلح و اطاله دادرسی داشت، حتی دو بار تلاش من برای تحویل گرفتن ماشین قبل از صدور رای نیز با کارشکنی شعبه مربوطه مواجه شد .. و بالاخره بعد از چندین بار مراجعه به شعبه و بعد از یک ماه و نیم اصرار من برای صدور رای ، حکم منع تعقیب برای نمایندگی متخلف صادر کرده! (البته ضمن احتساب نظر کارشناس دادگستری مبنی بر کم شدن ۳۵ میلیون از فاکتور) یعنی بخشی از نظر کارشناس را مبنی بر وقوع تخلف پذیرفته ، ولی به این بهانه که من پول تعمیر خودرو را هنوز به طور کامل نداده ام ، ادعا می کند که تخلفی هم صورت نگرفته است که بخواهند جریمه شوند !! این در حالیست که خودروی من یک سال است که در جریان روند رسیدگی ، در تعمیرگاه مانده و به نوعی مصادره شده است ! که درخواست تجدید نظر داده ایم ، ولی مطمئنیم که همین حکم مجددا تایید خواهد شد .. و مطمئن هستیم که قاضی مربوطه خود دچار تخلف ( ارتشا یا توصیه بزرگان!) شده و به راحتی از نمایندگی متقلب حمایت کرده است و رای غیر قانونی صادر کرده و چون به احتمال زیاد با دادگاه تجدید نظر هم هماهنگ! هستند، ابایی هم از صدور آن مغایر قوانین تعزیرات نداشته! ... برای همین قصد شکایت از خود قاضی (رییس شعبه) تعزیرات را داریم .. ممنون میشم که بفرمایید برای این کار به چه نهاد یا نهاد هایی باید مراجعه کنیم و روند کار به چه صورت بوده و چه مدارکی لازم است ؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات ادعاهایتان میتوانید پس از صدور رای واخواهی در صورت اطمینان از کارشکنی ایشان،پرونده را به دیوان جهت بررسی بیشتر ارسال و نیز از دادگاه ویژه قضات علیه قاضی متخلف طرح دعوی نمایید.