پولم را چطور میتوانم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۶ #53387401

تو شبکه تلگرام یک سایت کمک های----------------------بود که خانم -------------- خودشو مسئول امور مالی معرفی کرد دو مرحله پول واریز کردم به مبلغ۱۵۲۰۰۰تومن ویکی ۳۵۰۰۰۰تومن گفت واریز بکنی مبلغ ۸ملیون به حساب من میاد ولی بلافاصله پول دریافت کرد و بلاک کرد من چه طور باید این سایت کلاهبرداری گزارش بدم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان اقامه دعوای حقوقی و کیفری در این خصوص را دارا می باشید و ازطریق دفتر خدمات قضایی باید اقدام نمایید

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی در خصوص کلاهبرداری اقدام نمایید.

با شکایت کلاهبرداری از طریق دفاتر قضایی و ارجاع به فتا

با سلام و عرض ادب می توانید وکیل بگیرید تا شکایت شما از طریق پلیس محترم و دادسرای شماره ۳۱ بررسی شود

امکان طرح شکایت کلاهبرداری و دعوای حقوقی مطالبه وجه وجود دارد.
از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کلاهبرداری رایانه ای مطرح نمایید

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خویش را به ثبت برسانید
امکان دادخواست مطالبه وجه هم وجود دارد