بعد از فوت پدرم اقدام به فروش سهم الارث خود در اموال مشترک با قیمت بسیار پایین می‌کند، چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۴ #53382434

برادرم معتاد به کوکایین می‌باشد و بارها در کمپ بستری شده و بعد از بیرون آمدن شروع به مصرف کرده است . بعد از فوت پدرم اقدام به فروش سهم الارث خود در اموال مشترک شامل مغازه زمین و غیره به اغیار با قیمت بسیار پایین می‌کند که این مساله مشکلات زیادی برای بنده بوجود آورده . لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اکر ملک مشاع قابل افراز نباشد امکان تقسیم سهم الارث ورثه نیست وباید به فروش برسد

ملک مشاع اگر قابل افراز باشد وسهم ورثه تفکیک شده باشد میتواند سهم خود را که مشخص شده بفروشد اکر ملک مشاع قابل افراز نباشد امکان تقسیم سهم الارث ورثه نیست وباید به فروش برسد و از قیمت ان به ورثه پرداخت شود و باید با توافق کلیه ورثه باشد یا به دستور دادگاه حکم فروش ملک مورثی صادر شود در غیر این صورت معامله مذکور باطل است

اگر فقط سهم خود را فروخته نمیتوانید اقدامی کنید

دراین موارد بنظرم دادخواست بطلان معامله را بکنید چون املاک متعلق به همه ست وافراز نشده تا بتواند سهم خود را بفروشد

می توانید دادخواست بطلان معامله فضولی را تقدیم دادگاه کنید

چون ملک مشاع هست بنابراین برای فروش باید همه مطلع و راضی باشند در غیر اینصورت معامله نافذ نیست وباطل است

شما می توانید داوخواست بطلان معامله فضولی بدهید