آیا اگر برای مهریه اقدام کنم دادگاه با توجه به داشتن خانه او را ملزم به دادن مهریه میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۷ #53369920

همسرم معتاد به شیشه هست
میخواهم جدا شوم و مهریه را هم بگیرم همسرم خانه دارد آیا اگر برای مهریه اقدام کنم دادگاه با توجه به داشتن خانه او را ملزم به دادن مهریه میکند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر یک خانه دارد جز مستثنیات دین می باشد. اما شما می توانید برای مهریه اقدام کنید اگر مالی نداشته باشد همسر شما قسط بندی می شود.

با سلام
در وهله اول با تقدیم دادخواست مطالبه مهریه همراه با تامین خواسته مهریه خود را به اجرا بگذارید و ایضا با معرفی اموال منقول و غیر منقول ایشان در صورتی که مهریه عندالمطالبه باشد اموال ایشان توقیف خواهد شد .

باسلام
شما باید مازاد بر خانه مال و اموالی یا وجوه نقد یا مطالباتی دیگه اگر داشته باشه می توانید داشته درخواست کنید که از اون محل تامین شود چون خانه تنها جزئ مستثنیات دین است.موفق باشید.

باسلام واحترام
شما میتوانید مهریه خودرا اجرا گذاشته واموال شوهرتان را معرفی نموده وتوقیف کنید