تجاوز رو با مدارک زیر چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۹۶ #53360962

سلام .لازم به ذکر است من یک فبلم از روز اول تجاوز در خانه خود دارم که صدای متجاوزان با وجود بلند کردن صدای تلوزیون شنیده میشود ولی چون در دید دوربین نیستند تصویر هیچ گدام پیدا نیست. من غیر اون صدا از ان روز تا الان صداهای دیگری هم از انها ضبط کرده ام که همه موجود میباشد.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه با صدااثابت نمی شود

سلام ، ضبط صدا فقط یک اماره ای است که ممکنه موجب علم قاضی بشه ولی در این فرض سوال صرف صدا نمی تونه موجب اثبات تجاوز بشه

باسلام صرف صدا دردادگاه دلیل محسوب نمی شود وبیشتر اماره قضایی محسوب می شود.

سلام
برای اثبات این جرم این مدارک کافی نیست.

صدا جزو ادله اثبات دعوی نیست.درحد یک اماره است.

مدرک شما در حد اماره قضایی است و از دلایل اثبات کننده نمی باشد با دلایل دیگر از جمله شهادت شهود می توانید اثبات کنید

سلام.صرف صدا برای اثبات کفایت نمی کند.