اگه بعد از امضا کارفرما به هر دلیلی حقوق رو واریز نکنه من میتونم تو اداره کار ثابت کنم که حقوق رو نگرفتم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۳۳ #53353702

روال کاری در شرکتی که کار میکنم اینحوریه که قبل از دریافت حقوق فیش حقوقی باید امضا و اثر انگشت زده بشه.

چون تو فیش حقوقی نوشته که من حق و حقوقم رو گرفتم و حق هیچگونه اعتراض یا مطالبه در مراجع قانونی رو ندارم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.

سلام و ادب بله از طریق اداره کار اقدام کنید

بله
طبق رای وحدت رویه شماره۱۷-۲۰ مورخ ۱۳۹۷/۱/۲۱(برگ تسویه حساب کارفرما با کارگر بدون سند پرداخت، کافی نیست)

درود
با توجه به صورت مسئله شما با امضا و اعلام رضایت کلیه حقوق و مزایا را دریافت نمودی ولی اگر این روند همیشگی بوده و شاهدی داری میتوان عدم دریافت اثبات کنی

با سلام و درود . امکان شکایت وجود دارد .

باسلام
این کارغیرقانونیه

با سلام و احترام
بله قابلیت شکایت و رسیدگی در اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی محل شرکت وجود دارد