راه های سلب حضانت چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۴۹ #53353388

وکلای محترم راهی بفرمایید من پسرم را از مادرش بگیرم من الان این مدارک را از دستش دارم یکی بردن پسرم در یه مهمانی دخترانه درلایو .بردن پسرم در مغازه که کار میکنه .اعصبانی بودن خانوم که شاهد دارم وترساندن پسرم. و اگراینا را داشته باشم میتونم سه ماه دیگه با اینکارهاش سلب حضانت کنم یا راهی بفرمایید از الان مدارک جمع کنم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موارد بیان شده موجب سلب حضانت نخواهد شد .

سلام مواردی چون عدم صلاحیت اخلاقی ورفتاری وموارددیگر می باشد موارد گفته شده باعث سلب حضانت نیست

درود
خیر این موارد حضانت را سلب نمیکند.

سلام
موارد مذکور از موارد سلب حضانت نیست

باسلام موارد مذکور از مواردسلب حضانت نمی باشد،بایدعدم صلاحیت اخلاقی ونگهداری فرزند اثبات شود.

با سلام و درود. با این موارد امکان سلب حضانت وجود ندارد و از لحاظ اخلاقی و رفتاری خطر ساز نبوده و بردن بچه به محل کار هم جان فرزند را به خطر نمی اندازد. باید مدارکی قانونی بهتری ارائه داد.

با سلام
با شرایطی که شما گفتید حضانت قابل سلب نمیباشد.