می‌توان در یکی از دادگاه های شهر تهران ثبت رضایت کرد و سپس رضایت نامه را بدون حضور شاکی به دادسرای رشت ارائه نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۸ #53300712

با سلام
من با شخصی درگیر شدم و محکوم به پرداخت دیه و برای طرف مقابل هم حکم زندان صادر شد. با توجه به اینکه شکایت در دادسرای شهر رشت رسیدگی شد، آیا می‌توان در یکی از دادگاه های شهر تهران ثبت رضایت کرد و سپس رضایت نامه را بدون حضور شاکی به دادسرای رشت ارائه نمود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید در یکی از دفاتر اسناد رسمی شهر تهران اقدام به ثبت رسمی رضایت منجر و قطعی خود نمائید. و سپس رضایت نامه را ضمن یک لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی به پرونده امر ارسال نمائید.

با درود رضایت نامه باید رسما از طریق دفترخانه انجام شود یا در شعبه مربوطه، یا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام بفرمایید

باسلام
خیر در دادسرای تهران نمیشود در دفتر ثبت اسناد اعلام رضایت کنید واز طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شود

با سلام
می توانید رضایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت بفرمایید

سلام .از طریق دفار اسناد رسمی قابل اخذ است...

باسلام واحترام رضایت نامه دردفاتر اسنادرسمی تنظیم و ازطریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

از طریق دفاتر اسناد رسمی می توانید رضایتنامه اخذ نمایید