رای مورد اعتراض تایید شد.منظور همان رای دادگاه عمومی(جزایی)است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۰۶۲ #5330

رای=
در خصوص بخشی از تجدید نظرخواهی نسبت به رای صادره در مورد اتهام تبانی در فرار متهم,رسیدگی و رای مورد اعتراض تایید شد.

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادنامه ای که نسبت به ان تجدبدنظرخواهی شده است، منجر به رد تجدیدنظر خواهی و تایید دادنامه بدوی شده است

با سلام چون رای بدوی از دادگاه کیفری صادر شده منظور دادگاه تجدیدنظر تایید همین رای است

سلام بله منظور همان رای دادگاه عمومی است

با سلام و احترام نسبت به قسمت از رای که مورد تجدید نظر خواهی شده است آن بخش رای را مجازات تعیین شده در دادنامه دادگاه بدوی تایید شده است ظاهرا به نظر می رسد رای دادگاه بدوی شامل دو بخش یا بیشتر بوده است و برای آن بخش یا قسمت از رای تجدید نظر خواهی شده و تجدد نظر مفید نبود ه است

با سلام
یعنی رایی که مورد تجدیدنظر خواهی قرار گرفته ( رای بدوی ) تایید شده است.
موفق باشید