آیا عقد جعاله می تواند مادام العمر باشد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۶ #53297643

شخصی با پدرم عقد جعاله نوشته بود و عنوان کرده بود که هیچکس حق فسخ قرارداد را ندارد و عقد مادام العمر هست حتی اگر جاعل فوت کند. آیا همچین عقد جعاله ای قابل استناد هست با توجه به اینکه پدرم ۴سال پیش فوت کرده است؟ ایشان با استناد به این عقد جعاله در حال حاضر می خواهد زمینهای زراعی پدرم را به نام خود سند بزند. آیا می تواند قانونا همچین کاری انجام دهد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. خیر، بافوت، جعاله منفسخ میشود.

سلام.
نیاز به بررسی دقیق دارد اما در صورتی که عقد مورد اشاره واقعا جعاله باشد با به دلیل جایز بودن، با فوت پدر شما منحل شده است و مادام العمر بودن آن حقیقت ندارد.

سلام در صورت فوت منفسخ خواهد شد

درود با فوت ایشان جعاله منفسخ شده است

باسلام و درود با فوت ایشان موضوع جعاله خاتمه یافته است.

باسلام با فوت ایشان جعاله منفسخ شده است

مدارک نیاز به بررسی دارد .با فوت عقد منفسخ می گردد و موضوع جعاله انتقال نمی باشد