شکایت از مامور کلانتری به دلیل ارائه گزارش خلاف واقع بعد از سپری شدن یکسال در دادسرای نظام آیا نتیجه بخش است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲,۷۰۰ #53279829

سلام خدمت اعضای محترم بنیاد وکلا
عرض کنم خدمت شما بزرگواران که بنده در فروردین سال ۹۹ بر علیه یک شخصی به جرم ممانعت از حق شکایت کرده بودم قاضی پرونده برای انجام تحقیقات محلی و معاینه محل بدلیل شکایت شاکی پرونده را جهت صحت و سقم موضوع به مامور کلانتری ارجاع داد ولی مامور پاسگاه انتظامی مطالبی برخلاف حق و حقیقت و واقعیت را در گزارش تنظیمی خود مکتوب کرده است که با ارجاع پرونده به کارشناس دادگستری با هیچ یک از اظهارات کارشناسان یک نفره،سه نفره و هیئت پنج نفره مطابقت ندارد و کاملا ناعادلانه و کذب محض است و بنده الان می‌خواهم از مامور کلانتری به جرم تنظیم گزارش خلاف واقع شکایت کنم و قاضی برای پرونده هم فعلا رای صادر نکرده و قرار معاینه محلی صادر کرده است حالا سوال بنده حقیر از شما عزیزان این است که ۱. اگر یک سال از تنظیم گزارش مامور کلانتری بگذرد آیا بنده باز هم میتوانم از مامور متخلف انتظامی شکایت کنم یا مشمول مرور زمان میشود؟ ۲. آیا شکایت از مامور پاسگاه انتظامی در دادسرای نظامی بابت گزارش خلاف واقع به نتیجه مطلوب خواهد رسید یا خیر؟ ممنون از پاسخ دهندگان عزیز و گرامی

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دادسرای عمومی قابل پیگیری می باشد.

با درود..
جنابعالی در صورت لزوم می توانید شکوایبه خود را تحت عنوان سوءاستفاده از مقام و موقعیت اداری و انتظامی در تنظیم گزادش خلاف واقع و برخلاف حق و حقیقت، جهت رسـیدگی در دادسرای عمومی و انقلاب محل مطـرح نمایید نه دادسـرای نظامی..

با احترام میتوانید در دادسرای عمومی پیگیری کنید.

اگر دلیل محکمه پسندی ارائه کنید که مثبت ادعایتان باشد به هر حال اثبات گزارش خلاف واقع دادن مامور در صورت مستدل و مستند بودن دلایل شما نتیجه بخش خواهد بود که باید در دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم مطرح گردد

با سلام
بله می توانید شکایت کنید انشالله نتیجه بخش خواهد بود. از نظر مدت زمان گذشته هم مشکلی وجود ندارد.

مورد گفته شده در صلاحیت دادسرای عمومی هست

سلام چون این جرم از جرایم غیر قابل گذشت می باشد لذا مشمول مرور زمان یک ساله نمی شود