کتک زدن فرزندم توسط فردی رو چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۲ #53263734

باسلام پسر۱۲ساله ام بازی میکرد پدریکی از بچه ها با چوب پسرمو کتک زده پاهاش کبود شده و از ناحیه بینی خونریزی کرده و ترسیده ازاین فرد فقد شماره پلاک ماشینش رو دارم الان من باید چجوری شکایت کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانیدتحت عنوان ضرب و جرح شکایت نمایید

باسلام تحت عنوان ضرب وجرح شکایت نمایید.

سلام.می توانید تحت عنوان ضرب وجرح شکایت نمایید.

درود
تحت عنوان ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توانید طرح شکایت کنیدوشماره پلاک نیز درشکواییه نوشته شود تا پس از استعلام شماره پلاک توسط پلیس راهور حسب دستور قضایی مشخصات مالک مشخص خواهدشد

باسلام.شمابایدشکایتی باعنوان ضرب وجرح مطرح وسپس بااخذدستورقضایی شکایت خودرابه کلانتری میبریدومامورین کلانتری نیزپرونده راثبت وبرابردستورات قضایی صادره اقدام مینمایندوفرزندشمارابه پزشکی قانونی معرفی وسایردستورات قضایی نیز انجام وپرونده پس ازتکمیل به دادگاه ارسال تامجددادستورات صادرو رنهایت شمابه حق وحقوق خودخواهید رسید...

درود
شکایت ضرب و جرح مطرح کنید.

باسلام تحت عنوان ضرب وجرح شکایت نمایید.