در این شرایط حق با چه کسی هست و من چه میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۳ #53250801

تقریبا نزدیک یک سال هست تلفن همراه آکبند خریداری نموده ام از یک نفر فاکتورم چون از شخص خریدم ندارم و موقع خرید کنترل کردم که قبل من به نام کسی دیگری نیست.الان دوسه روز هست یکی بامن تماس میگرد و مدعی هست که آن گوشی با آن شناسه دزدی هست و میخواهد شکایت کند با در دست داشتن شماره همراه و کد ملی من که از سامانه پیداکرده از طریق شناسه دستگاه.
میخواستم کمک بگیرم ببینم در این شرایط حق با چه کسی هست و من چه میتوانم بکنم.با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات ادعای ایشان شما باید گوشی را به وی تسلیم نموده و متعاقبا ضمن معرفی فروشنده علیه ایشان طرح دعوا نمایید

سلام
ایشان باید قادر به اثبات ادعای خود باشند در غیر این صورت مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود
شما در جلسه رسیدگی بی اطلاعی خود از این موضوع را مطرح نمایید

سلام و درود
به هر حال در صورتی که سند خط به نام شاکی باشد اپراتوری که خط جدید صادر کرده است باید پاسخگو باشد که با استعلام و تحقیق مبنای صدور سیم کارت جدید و تخلیه سیم کارت سابق مشخص خواهد شد. نگران نباشید.

با سلام
صرف ادعا محکمه پسند نیست و چنانچه شخصی مدعی این امر است باید طرح شکایت کند در صورت اثبات سرقتی بودن گوشی شما باید اثبات نمایید که از چه شخصی خریداری کرده اید و اطلاعی از سرقتی بودن گوشی ندارید علی ایحال تصمیم گیری در این خصوص بنا به ادله ابرازی و اظهارات طرفین با قاضی پرونده است.