آیا می توانم حضانت فرزند کوچکتر خود را بعد از اتمام هفت سالگیش به دست خودم بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۴ #53218694

با سلام و احترام
قبلا سوالی پرسیده بودم و کارشناسان محترم پاسخ دادند که بدین وسیله تشکر می کنم ولی سوال دیگری برای بنده بوجود اومد که لازم دیدم از محضر عزیزان بپرسم.در متن حکم طلاق اومده : زوجین دارای دو فرزند (پسر) مشترک بنام .... ۱۰ ساله و .... ۶ ساله که توافق شد فرزند بزرگتر در حضانت زوج و فرزند کوچکتر در حضانت زوجه باشد..
حال سوالم این است آیا می توانم حضانت فرزند کوچکتر خود را بعد از اتمام هفت سالگیش به دست خودم بگیرم؟
آیا باید به دادگاه مراجعه کنم؟اگر بله آیا باید حتما عدم صلاحیت زوجه را ثابت کنم(البته واقعا به دلیل شرایط محل زندگی زوجه به صلاح است که فرزندم نزد من باشه) تا حضانت به بنده محول شود؟
آیا احتمال دارد که دادگاه حضانت را به من ندهد؟
لازم به ذکر است که بنده کارمند هستم و هیچ گونه انحرافات اخلاقی ندارم. هیچ گونه اعتیادی ندارم و کاملا شرایط نگهداری فرزندانم را دارم.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نیاز به پیگیری مجدد نمیباشد،با توجه به مفاد حکم فرزند پس از ۷ سالگی نیز نزد شما خواهد بود.

توافق حاصل شده برای بعد از هفت سال است. تا هفت سال که قانونا با شما بوده است. نیاز به اقدام دیگری نیست حضانت ایشان با شماست

با سلام شما در این حکم برای بعد از ۷ سال توافق نموده اید و نیازی به اقدام دیگری نیست و حضانت فرزند کوچک کلا با شما است.

طبق رای صادره توافق شد حضانت فرزند کوچک باشما باشد .‌چون مطلق قید شده لذا بحث ۷ سال منتفی است و حضانت همچنان‌باشماست

شما خصوص حضانت توافق نموده اید و حضانت فرزند کوچک پس از ۷ سالگی نیز با مادر خواهد بود مگر اینکه عدم صلاحیت مادر را طبق قانون اثبات نمایید.