آیا امکان دادن وکالت به صورت غیر حضوری امکان پذیر هست و به چه مدارکی و به کجا باید مراجعه کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۸۹۰ #53218026

میخواهم وکالت غیر حضوری بدهم چه آیا امکان پذیر هست و چه مدارکی و به کجا مراجعه کنم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چه نوع وکالتی مد نظر شماست
به وکیل دادگستری نیازی نیست

با مراجعه به دفتر اسناد رسمی اقدام به تنظیم سند وکالت به شخص مورد نظر اقدام کنید.

با سلام
شما با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی میتوانید به شخص مورد نظر وکالت دهید

سلام. در حال حاضر وکالت غیرحضوری در ایران نداریم. باید وکیل و موکل به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه و اثر انگشتشان اخذ شود. برای خارج از ایران صرفا امکانپذیر هست.

سلام
جایی که برای نوشتن وکالتنامه قانونی باید مراجعه کرد دفاتر اسناد رسمی است
برای نوشتن وکالت نامه محضری بردن کارت ملی و شناسنامه وکیل و موکل ضروری است و کپی آنها هم باید همراهتان باشد

خیر موکل باید حضورا وکالت دهد اعم از مراجع قضایی یا پیش وکلا یا مراجع ثبتی

روشهایی برای وکالت غیرحضوری وجود دارد.