باید این اجاره پرداخت بشه با توجه به اینکه با رضایت بوده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۷ #53202768

با سلام
مادربزرگم قبل از فوت پدرم با ما زندگی میکردن ولی بعد از فوت پدرم با گرفتن سهم دیه اش با رضایت خودش از خونه ما رفتن و جدا شدن و با عموم زندگی کردن اون زمان ادعای گرفتن سهم از خونه پدریم رو نکردن الان بعد از ۱۷ سال ادعای سهم از خونه رو دارن و میگن باید اجاره این ۱۷ سال رو که خونه ما زندگی نکرده رو بهشون پرداخت کنیم ایا باید این اجاره پرداخت بشه با توجه به اینکه با رضایت بوده و این مدت ازش میگذره و ما هم از همچین قانونی مطلع نبودیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان حق دریافت اجرت المثل علیه شما را خواهند داشت و اینکه شما از قانون اطلاع نداشتید دلیل بر بی حقی ایشان نخواهد بود

درخواست سهم الارث مادربزرگ امر قانونی است و امکان مطالبه اجرت المثل به نسبت سهم الارث نیز وجود دارد .

با سلام
چون مادربزرگ شما از این خانه سهم الارثی دارد لذا میتواند به طرفیت شما اقامه دعوی و مطالبه اجرت المثل ایامی که شما در آنجا زندگی کرده اید را نیز درخواست نماید .( هر چند با رضایت خویش منزل را ترک گفته باشد ) .

درود برشما
ایشان می تواند نسبت به سهم خودش از شما مطالبه اجاره کند اما اگر بتوانید ثابت کنیدکه ایشان اجازه داده به طور مجانی تصرف داشته باشید دیگر نمیتواند مطالبه کند.

هر دو درخواست قانونی و کاملا موجه و حق ایشونه

نه تنها درخواست سهم الارث مادربزرگ قانونی است بلکه امکان مطالبه اجرت المثل به نسبت سهم الارث وی نیز وجود دارد .

سلام بله چون درخواست نکردن دلیل بر رضایت یا از بین رفتن حق ایشان نیست و می توانند مطالبه کنند