آیا خواهرهای من میتوانند این سند رو به دلیل نبود نامه هنگام انتقال باطل کرده و ادعای سهم الارث کنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۹ #53192834

با سلام
پدر بنده حدود ۲۰ سال پیش سند یک واحد مسکونی را بدون مبایعه نامه به اینجانب که پسر هستم انتقال داده است و ۱۲ سال پیش فوت کردند.
آیا با توجه به این شرایط،خواهرهای من میتونن این سند رو به دلیل نبود نامه هنگام انتقال باطل کرده و ادعای سهم الارث کنند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درصورت ثبت ملک در دفتر ثبت اسناد رسمی بنام شما ،هیچ ادعایی پذیرفته نخواهد بود البته تصرف ملک هم بسیار مهم است بگونه ای که نباید ملک در تصرف خواهران شما باشد

خیر نمیتوانند انتقال صورت گرفته و شما مالک هستید .

خیر نمیتوانند
مالک که پدر مرحوم شما بوده اختیار داشته مال خود را به هرکس ولو غریبه و حتی رایگان انتقال دهد

وقتی شما مالک‌واحدمسکونی هستید . لذا ادعای سهم الارث خواهران معنا ندارد

با سلام پدر شما در زمان حیات حق داشته که اموال خود را انتقال دهد واین انتقال مالکیت باید به طور صحیح صورت گرفته باشد مثلا از طریق صلح یا سند رسمی یا عادی چنانچه از طریق وصیت نامه باشد تا یک سوم اموال حق انتقال مالکیت داشته ومازاد بر ان نیاز به تنفیذ ورثه است بعد از فوت پدر با استناد به مدارک که مالکیت شما را اثبات میکند ورثه حق اعتراض ندارند در غیر این صورت ورثه به نسبت سهم الارث از اموال متوفی ارث می برند

نفرمودید الان به نام شما سند خورده است یا نه؟
آیا با توجه به این شرایط،خواهرهای من میتونن این سند رو به دلیل نبود نامه هنگام انتقال باطل کرده و ادعای سهم الارث کنند؟
خیر نمی توانند اگر سند به نام شما خورده باشد و یا دلیل محکمه پسندی دال بر انتقال ملک به شما وجود داشته باشد