عدم رضایت از خدمات طراحی سایت رو چطور باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۶۶ #53185339

با سلام . بنده چند وقت پیش برای طراحی سایت به یک شرکت مراجعه کردم و بعد از توضیح درخواست هایی که دارم قرار شد برام یک سایت اختصاصی طراحی کنن و برام قیمت داد و من هم قبول کردم . بعد از طراحی سایت اولا اینکه اون چیزی که من میخواستم نبود و هر تغییری میخواستم درخواست مبلغ اضافی میکردن و دوما اینکه بعدا فهمیدم از یک قالب آماده برای سایت استفاده کردن که این مشکلی نداره ولی هزینش خیلی پایین تره ( هزینه با قالب آماده پرسیدم حدود ۳ تومن ولی من ۱۵ تومن پرداخت کردم ) همه چیز تو قرارداد نوشته شده . چیکار میتونم بکنم میشه شکایت کرد ؟
و اینکه قبل از امضای قرارداد طبیعتا با بعضی از اصطلاحات برنامه نویسی آشنا نبودم . این تاثیری داره ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد شما نیاز به بررسی دارپ

سلام الزام به ایفا تعهدات قراردادی بخواهید .

با سلام
نسبت به ادله دیجیتال خود مبنی بر قرارداد و شرایط موجود و زمان تحویل تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد قرارد

اگر از اجرای مفاد قرارداد قصور و تخلفی صورت گرفته میتوانید برای الزام ایشان ب ایفای تعهدات وفق قرارداد طرح دعوی کنید با ثبت دادخواستی بر این مبنی....

بنام خدا،دادخواست الزام به ایفای تعهد را به طرفیت ایشان بدهید.

باید مدارکتون بررسی بشه....

دادخواست الزام به انجام تعهد را از دادگاه بخواهید .