چگونه منزل را از توقیف آزاد نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۰ #53158448

سلام
منزل بنده زوج ۶۰ متر هست و برای مهریه توقیف است و رای نهایی مهریه صادر شده و بنده اعسار نسبت به پرداخت مهریه زدم.
حال آیا می شود جهت رد توقیف منزلم لایحه بدهم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز اگر فقط این منزل را دارید که محل زندگی شما است جزو مستثنیات دین است و درخواست رفع توقیف بدهید.

بله میتوانید عنوان کنید که منزل شما جزو مستثنیات دین است و تقاضای رفع توقیف نمایید .

سلام
اگر این منزل تنها دارایی قابل سکونت شما باشد درخواست دهید

لایحه رفع توقیف راتقاضا کنید تا دادگاه تصمیم بگیرد

بایستی دید قیمت ملک مذبور چقدر میباشد به نظر میرسد یک منزل ۶۰متری در صورت سکونت شما در آن جز مستثنیات دین می باشد و میتوانیو نسبت به توقیف آن اعتراض کنید

منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم علیه در حالت اعسار او باشد و بیش از نیاز و شان عرفی او در حالت اعسارش نباشد جز مستثنیات محسوب می شود. البته این منزل باید مورد استفاده ی محکوم علیه یا خانواده ی تحت تکفل وی باشد و مثلا به اجاره نداده باشند.در اینصورت می توانید درخواست رفع توقیف کنید

با سلام
با توجه به مستثنیات دین امکان رفع توقیف وجود دارد.