کلاهبرداری اینترنتی رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۸ #53135935

سلام من مبل از طریق آگهی دیوار پسند کردم و چون میگفت مشتری زیاد داره بیعانه به شماره کارتی که داد واریز کردم و فقط یه تلفن و شماره کارت ازش دارم.ممنون میشم راهنماییی کنید.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقامه دعوای کیفری امکان پذیر است اما زمان بر خواهد بود
پیشنهاد می کنم نسبت به اقامه دعوا مبنی بر استرداد وجه اقدام کنید

با سلام
شما شکایت کیفری علیه مالک شماره حساب و شماره کارت طرح کنید

با عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکوائیه ایی تنظیم کنید

از طریق طرح گزارش تخلف در سایت فتا و تقدیم شکوائیه امکان پیگیری وجود دارد .

سلام
میتوانید مطالبه وجه بدهید

سلام از طریق پلیس فتا می توان شکایت طرح کرد

سلام. ازطریق پلیس فتا یا دادسرای جرایم رایانه ای اقدام نمایید...