آیا مدیرعامل شرکت خصوصی نیازی به گواهی عدم سوءپیشینه کلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۷ #53125159

با سلام و تشکر از همه وکلای محترم

آیا مجازات تبعی که فرد را از عضویت در هیئت مدیره شرکتهای خصوصی منع می کند از سمت مدیرعاملی بدون عضویت در هیئت مدیره هم منع می کند؟

در ماده ۲۶ بند "ر" قانون مجازات اشاره ای به سمت مدیرعاملی نشده (ﺗﺄﺳﯿﺲ، اداره ﯾﺎ ﻋﻀﻮﯾﺖ در ﻫﯿﺄت ﻣﺪﯾﺮه ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎی دوﻟﺘﯽ، ﺗﻌﺎوﻧﯽ و ﺧﺼﻮﺻﯽ... ) همچنین در قانون تجارت هم من بجز ماده ۱۱۱ چیزی پیدا نکردم که تصریح شده باشد مدیرعامل شرکت باید عدم سوءپیشینه از هر جرمی داشته باشد بلکه موارد را احصا نموده است.

نهایتا

آیا استدلال ذیل من درست است؟

مدیرعامل شرکت خصوصی (بدون عضویت در هیئت مدیره) نیازی به گواهی عدم سوءپیشینه کلی ندارد و فقط نباید مرتکب جرمهای ماده ۱۱۱ شده باشد در نتیجه اگر جرم دیگری مرتکب شده باشد مجازات تبعی او مانع از مدیرعامل شدنش نمی شود.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اداره شرکت توسط مدیر عامل صورت میگیرد و سوء پیشینه موثر موجود در ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی و محرونیت های از حقوق اجتماعی از جمله مدیر عامل شدن شامل ایشان نیز خواهد شد.