آیا میتوانم از بیمه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #53107237

سلام و خسته نباشید
من چند سال پیش تصادف کردم و خودم راننده مقصر بودم راننده مقصر بودم پزشک قانونی ۱۷۰ درصد نقض عضو برام زده ولی بیمه ۹۷ درصد قبول کرده و این ۹۷ درصد رو پرداخت کردن در ضمن بیمه من بیمه توسعه بود مستحضر هستید که شرکت ممنوع الفعالیت شد و بیمه ایران عهده دار پرداخت خسارات شد البته از محل فروش دارایی های بیمه توسعه
خواستم ببینم این جریانش چیه و اگه از بیمه شکایت کنم آیا چیزی عایدم میشه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه مربوطه مکلف به پرداخت دیه شما میباشد و نمی توان تمرد نمود.

با سلام، جهت راهنمایی بهتر سال حادثه و میزان تعهدات بیمه نامه باید مشخص گردد، در نهایت حق شما قابل دریافت است

رای دادگاه صادره بیمه مکلف ب پرداخت دیه می باشد

باسلام
شما مازاد را میتوانید از صندوق تامین خسارت های بدنی دریافت نمایید و البته بعدا صندوق به نسبت تقصیر از مقصر یا بیمه بازیافت خواهد کرد
باتشکر

با سلام
طبق رای دادگاه بیمه مربوطه مکلف به پرداخت دیه شما میباشد