قرارداد من تمام شده و یک ماه و نیم میگذرد ایشان باز هم فرصت خواسته چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۲۹ #53097647

سلام من یک سال پیش با آقایی قرادا سرمایه گذاری بستم به این صورت که من بعنوان سرمایه گذار و اون آقا بعنوان سرمایه پذیر قرار شد من بابت مبلغ ۸۰ میلیون تومان سرمایه گذاری ماهیانه مبلغ ۴۸۰۰۰۰۰تومان بصورت علی حساب و تضمینی به شماره کارت من واریز کند بابت اصل پول چکی به تاریخ یه سال بعد و بایت سود حاصله دو تا سفته جمعا به مبلغ ۸۰ میلیون تومان گرفتم در این مدت ایشان ۳۸ میلیون تومان به حساب من ریخته البته منم در این مدت مجدد ۳۹ میلیون تومان قرض دادم و باز یک چک ۲۵ میلیونی دادم و یک چک ۲۷ میلیونی گرفتم حالا قرارداد من تمام شده و یک ماه و نیم میگذرد ایشان با زهم فرصت خواسته چکار کنم ؟؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، به نظرم شما ابتدا تصویه حساب کنید سپس ادامه بدهید چرا اینکه شما بابت هیچی هی قراداد ببنیدی بیشتر گرفتار خواهی شد ولی اگر وثیقه داره از طریق وثیقه مس سند مالکیت در رهن ادامه بدهید