جهت انتقال سند به کدام دفترخانه باید مراجعه کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #53070940

با سلام
شوهرم چند سال پیش زمینی را با قول نامه به شخصی فروخت این زمین چندبار قول نامه ای فروخته شده همسرمن فوت شده است الان خریدار اخر پیش من اومده و می گوید زمین را به نام ما کنید راستش ما ان ها را نمی شناسیم،ان ها می گویند حتما باید به دفتر اسنادی که ان ها می گویند برویم چون مدارک اسناد بقیه چیزها انجاست سوال من این است ایا می شود دفتر اسنادی که ما می گوییم برویم ؟ یا ان ها راست می گویند و حتما باید جایی که ان ها میگویند برویم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام با توجه به فوت همسر شما و اینکه این ملک دست های متعددی نقل و انتقال شده شما از اساس باید از حضور در هر دفترخانه ای جهت انتقال امتناع کنید چرا که اطمینانی وجود ندارد که مراجعه کننده به شما آخرین مالک و خریدار باشد.
بنابراین هیچ دفترخانه ای احتیاطا نروید. و هر شخصی برای این موضوع به شما مراجعه کرد به ایشان بگوئید فقط با حکم قطعی دادگاه و در دفترخانه ای که دادگاه تعیین میکند حاضر خواهید شد. و لا غیر